La cursa BTT

La Cursa BTT de l’edició 2017 es realitzarà el proper 18 de Juny, la sortida serà de la Finca del Cabiscol a les 8:30h,(Com arribar), tindreu la possibilitat de triar el recorregut llarg (40 km i 1100 mts+) o bé el curt (26 km i 750 mts+).
Només podreu canviar de recorregut en la inscripció o bé, abans de recollir el dorsal corresponent.

Els recorreguts són similars als de l’anterior edició, enguany repetim l’entrada per segon cop a la finca al km 4, afegint vistositat i permeten que els acompanyants gaudeixen del pas dels corredors.
La primera part del recorregut fins a l’entrada pel Coll d’Amposta, consta d’una part d’asfalt, pista i un final amb senda, després el recorregut repetirà pràcticament l’edició del 2015, amb la pista lateral de Temps de Terra (Cabiscol) i la senda de la Misseta que enguany farem al complet per evitar l’asfalt fins a les 7 piques on tenim Avituallament (AV1).
Camí i petita senda planera per arribar a l’ermita d’Amposta, on tenim la preparada la senda de baixada de l’ermita. Si voleu un descans,ara teniu una petita pujada per arribar a la barraca de l’Ametller (AV2) i continuar pel lateral de l’autopista a la recerca de la Serreta de Freginals (Separació Curta / Llarga).
Exclusiu llarga: Continuem Serreta de Freginals amb la seva senda i direcció el Barranc de la Galera per accedir a la Serra de Godall pel camí de la “Paridora” on tenim el control de pas i baixada pels Massets.
Retornem a Freginals on retrobarem el circuit per tots els participants i última espenta per fer la coneguda senda de Quicolis de pujada i baixada que ens deixa al Coll d’Amposta i en baixada fins a la zona d’arribada, que enguany és Exclusiva per la BTT, quedant a l’esquerra del conegut llac de la finca.

El dos circuits son puntuables per la Xallenger BTT Terres de l’Ebre.

Al final del recorregut s’oferirà a tots els participants l’obsequi, el trofeus corresponents i el dinar a base de rostida de carn. També podreu descarregar-vos el vostre diploma online un cop presentades les classificacions.

Altimetria i punts principals recorregut Llarg:Altimetria-BTT-Llarg

 

Track del recorregut Llarg (GPX)     també – aquí enllaç Wikiloc

Altimetria i punts principals recorregut Curt:
Altimetria-BTT-Curt

Track del recorregut curt (GPX) també – aquí enllaç Wikiloc

(l’organització es reserva el dret de poder modificar aquest recorregut en cas de necessitat tècnica o de seguretat pels participants)